AANBOD WORKSHOPS

2023
januari 15

Dancehall Urban – Ayesha Guptar

Dancehall Urban – Ayesha Guptar
DANCEHALL URBAN – AYESHA GUPTAR
Wanneer: 15 januari 2023 Tijd: 11:00-12:30 uur Prijs: €15,- Leeftijd: 16+
 

Ayesha Guptar is een van de oude docenten van dansschool The Factory en komt special terug om een workshop geven.

De workshop is voor iedereen die zijn of haar vrouwelijkheid eruit wil halen in de vorm van dans. De stijl die gegeven wordt is sexy maar net iets anders. Het is stoer met a touch of sex appeal. De muziek laat je niet stil staan! De workshop is voor alle 16+ dansers. Voor leden en niet leden van de dansschool.

Bestel je ticket hier
 
maart 18

Showdance – Cato Steemers

Showdance – Cato Steemers
SHOWDANCE – CATO STEEMERS
Wanneer:  18 maart 2023
Tijd: 11:00-12:30 uur
Prijs:  GRATIS 
Leeftijd: 11-15 jaar

In 2017 is Cato afgestudeerd aan de Lucia Marthas Institute for Performing Arts voor zowel uitvoerend danser als docent dans.

Van de musical My Fair Lady tot dinnershows tot festivals, Cato danst overal. Haar allergrootste passie? Jazz dans.

In deze stijl geeft zij dan ook al jaren les bij de Jeugd Dans Opleiding Fryslân, een vooropleiding voor dansers die later wellicht verder willen met dans.

Fysiek uitdagende dansworkshop waarbij jazz gecombineerd wordt met feminine, contemporary of musicaltheatre en ze de dansers tot het uiterste drijft. Ben jij er klaar voor? De workshop is voor leden en niet leden van de dansschool.

Reserveer hier je plek
april 2

Dance Flow Yoga – Pim Steemers

dance flow yoga pim steemers
DANCE FLOW YOGA – PIM STEEMERS
Wanneer:  2 april 2023
Tijd: 10:30-12:00 uur
Prijs:  € 15,-
Leeftijd: 16+

Pim Steemers geeft les in moderne dans en is veel bezig met choreografie. Hij volgt al geruime tijd verschillende yogalessen, en heeft elementen uit de yoga geïntegreerd in de moderne danslessen die hij geeft. Tijd voor een volgende stap, deze twee dingen combineren!

Yoga helpt bij het bewust worden van lichaam en geest. Vanuit stilte, rust en meditatie versmelten we krachtige yogahoudingen met vloeiende bewegingen uit moderne dans. Je gaat op een andere manier naar je lichaam luisteren en bewegen vanuit je gevoel zonder oordeel.

Ademhaling is een belangrijk element in de yoga. In de workshop bewegen we zowel op het ritme van onze ademhaling als dat van de muziek. We keren bij onszelf naar binnen en laten de dans ontstaan zonder dat we bezig zijn om de bewegingen tot in de puntjes perfect uit te voeren. Je krijgt genoeg ruimte en tijd om bewegingen ‘eigen’ te maken, waardoor je echt gaat dansen met gevoel: er ontstaat een échte flow! Kortom: ook als je weinig dans of yoga-ervaring hebt is deze workshop een aanrader! De workshop is voor leden en niet leden van de dansschool.

Bestel je ticket hier
mei 13

Floorwork – Michael de Haan

Floorwork – Michael de Haan
FLOORWORK – MICHAEL DE HAAN
Wanneer:  13 mei 2023
Tijd: 11:00-12:30 uur
Prijs:  € 15,-
Leeftijd: 16+
Michael de Haan is afgestudeerd in Amsterdam op de hogeschool voor de kunst. Direct na zijn HBO heeft hij 7 jaar lang gewerkt in verschillende dansgezelschappen in Portugal als professionele danser. Hij heeft overal in Europa gedanst met choreografieën en eigen projecten. Hij is gespecialiseerd in Floorwork, een variatie op moderne dans die focust is op vloertechnieken.

De workshop die hij zal geven is een mix van Floorwork, Flying-Low en moderne dans, veel technieken om in en uit de vloer te bewegen die jezelf in je eigen dans en improvisatie kan gebruiken om meer manieren te vinden om te bewegen. Het gebruik van de vloer staat centraal en hoe je efficiënt en gecontroleerd de vloer kan gebruiken om nieuwe variaties van bewegingen te ontwikkelen voor jezelf. De workshop is voor leden en niet leden van de dansschool.