the factory sponsoren

sponsor worden?
je helpt ons hierbij enorm!

Als dansschool zijn wij continu bezig met ontwikkelen om onze doelen te verwezenlijken en zijn daarbij altijd op zoek naar sponsoren die ons daarbij kunnen helpen. Onder andere bij het vernieuwen van onze evenementen, projecten, voorstellingen, wedstrijden en door het inspelen op actuele ontwikkelingen, zoals recentelijk tijdens de corona uitbraak.

Als dansschool hebben we al onze lessen toen in een mum van tijd omgezet naar de online omgeving. We hebben een online platform gemaakt om via dans toch met elkaar in contact te kunnen blijven staan. We hebben als missie om onze leerlingen te stimuleren om hun kwaliteiten en talenten te ontdekken en dans in te zetten als expressievorm om persoonlijk te ontwikkelen.

Zo werken we veel met creativiteit en is een belangrijk thema het vergroten van (zelf)vertrouwen en vertrouwen in de groep, tijdens onze lessen. Dit heeft onder andere geresulteerd in het winnen van meerdere prijzen door onze wedstrijdgroepen, waarbij vertrouwen en teamwerk ontzettend belangrijk is.

eigen producties
kunst en cultuur dichter bij elkaar

Daarnaast zetten we onze dansschool in om kunst en cultuur dichter bij mensen te brengen en zo veel mogelijk mensen hiermee in contact te laten komen. We zoeken altijd naar experimentele vormen om deze doelen te verwezenlijken.

Zo hebben we begin 2020 een experimentele dansvoorstelling geproduceerd  met het publiek als lijdend voorwerp, bewegend door het Doas gebouw.

Kortom genoeg mooie doelen waar we aan (willen) werken. Wil je ons daarbij graag helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk hier onze sponsormogelijkheden.