inhuren

Ook voor dansworkshops kan je bij The Factory terecht. Wij bieden verschillende workshops aan, zowel in onze danszaal als op (jouw) locatie. Denk bijvoorbeeld aan een workshop als invulling voor een sportdag, Musical, Flashmob of een Lipdub. Maar wij passen ons aan naar jouw vraag.

Onze dansworkshops kunnen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers, dus zijn geschikt voor deelnemers met of zonder danservaring.

Wij bieden o.a. onderstaande workshops aan, maar stuur vooral een mail als jij een idee hebt wat er niet tussen staat, we gaan graag met jou hierover in gesprek: Dansexpressie, Streetdance/Hiphop, Modern, Showdance, Peuter en Kleuterdans.

Kennismaking, vertrouwen, talenten ontdekken, voldoende veiligheid bieden om zelfvertrouwen te stimuleren, bewustwording van de ruimte om hen heen, uitdagen om grenzen te verleggen.

Samenwerking en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Dansgroep boeken?
Wil je één van onze wedstrijdgroepen of moderne groepen boeken voor bijvoorbeeld een optreden, videoclip of reclamespot? Neem dan via dit formulier contact met ons op.