FAQ

 • KAN IK EEN PROEFLES KOMEN VOLGEN?

  Een proefles aanvragen kan hier. Je ontvangt een uitnodiging voor de les. Een proefles is altijd gratis en het is mogelijk om halverwege het seizoen in te stromen.

 • HOE KAN IK MIJ INSCHRIJVEN?

  Inschrijven kan via dit formulier.

 • IK WEET NIET WELKE DANSSTIJL BIJ MIJ PAST, KAN IK MEERDERE PROEFLESSEN VOLGEN?

  Ja, voor elke dansstijl kan je een gratis proefles volgen. Via dit  formulier kan je meerdere stijlen aanklikken. 

 • WELKE KLEDING MOET IK AAN?

  Peuter/Kleuter Lessen: Lekker zittende kleding, waarin je makkelijk kan bewegen, blote voeten, sokken of turnschoentjes 

  Modern/Showdance/Volwassen dans: Lekker zittende kleding, waarin je makkelijk kan bewegen, blote voeten of sokken.

  Urban: Lekker zittende kleding, waarin je makkelijk kan bewegen, binnenschoenen.

 • HOE BETAAL IK VOOR MIJN LIDMAATSCHAP?

  Je kan kiezen voor een betaling per maand of een betaling per seizoen (Dit is mogelijk tot januari). Het bedrag wordt via automatische incasso afgeschreven op de 15e dag van iedere maand. 

 • WANNEER START DE BETALING?

  De betaling van je lidmaatschap start één week na het volgen van de gratis proefles. Voor de eerste factuur betaal je het restbedrag van de maand waarin de danser is begonnen, de inschrijfkosten en de vooruitbetaling van de maand die volgt.

 • HOE ZEG IK MIJN LIDMAATSCHAP OP?

  Opzeggingen dienen ten allen tijde via de website te worden ingediend. Via mondelinge opzeggingen of  Whatsapp is dit niet mogelijk. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, met ingang van de eerste dag van de eerstvolgende maand. Let op! Een betaling per seizoen, of wanneer de danser in een wedstrijdteam zit, kan het abonnement niet eerder gestopt worden.

 • WEGENS EEN OFFICIËLE FEESTDAG IS MIJN LES VERVALLEN. KAN IK MIJN GELD TERUGKRIJGEN?

  Het maandelijkse abonnementsgeld van alle lessen is gebaseerd op het totale aantal lessen in het seizoen en de kosten hiervan. Het verschil van 1 les komt voort uit hoe feestdagen vallen in een bepaald jaar: Soms valt een feestdag op de dinsdag en soms op de woensdag. Het overzicht van de vakanties en feestdagen die wij hanteren kunt u vinden op.

  We kiezen ervoor om het jaarbedrag gelijk over de maanden te verspreiden (dus een constant bedrag per maand) en dit niet te variëren met het aantal lesdagen voor een bepaalde les in een bepaalde maand.

 • WAT MOET IK DOEN ALS IK NIET NAAR MIJN LES KAN KOMEN?

  Meld je af via de mail of stuur een Whatsapp naar de desbetreffende docent.

 • WAT HOUDT EEN WEDSTRIJDTEAM IN?

  Een wedstrijdteam is bedoeld voor dansers die meer uitdaging zoeken en verder willen groeien. De deelname aan een wedstrijdteam wordt aangegaan voor een geheel dansseizoen. Wij houden geen audities, motivatie staat bij ons voorop. Op deze pagina vindt u meer informatie over de wedstrijdteams. 

 • WAT MOET IK DOEN ALS IK BIJ EEN WEDSTRIJDTEAM WIL KOMEN?

  Om in een wedstrijdteam te komen, meld je je eerst aan voor een proefles. Vanuit de proefles wordt er gekeken naar danskwaliteit en motivatie om te bepalen in welke groep je eventueel kan deelnemen. Voor meer informatie kan je hier contact met ons opnemen.

 • WAT ZIJN DE TARIEVEN?

  Op deze pagina vind je het overzicht van de tarieven.

 • GAAN DE LESSEN DOOR IN DE SCHOOLVAKANTIES?

  Tijdens de schoolvakanties zijn er geen danslessen. De exacte data van de schoolvakanties vind je hier.

 • HOE KAN IK MIJN KIND VIA HET HET JEUGDFONDS CULTUUR INSCHRIJVEN?

  Het Jeugdfonds Sport & Cultuur wil dat alle kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar kunnen sporten. Aanvragen voor een bijdrage in de lesgelden kunnen gedaan worden door een intermediair zoals een leerkracht, buurtsportcoach of sociaal wijkteam.Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 

 • WAT MOET IK DOEN ALS IK LANGERE TIJD NIET KAN DEELNEMEN AAN DE LES WEGENS EEN BLESSURE EN/OF ZIEKTE?

  Mocht je voor een langere tijd ziek zijn of een blessure hebben dan kan je het lidmaatschap laten bevriezen met een maximum van 3 maanden. Dit vraag je aan via de mail. Meld  hierin jouw gegevens en reden van bevriezing. Wanneer je toch besluit het lidmaatschap te beëindigen, dan kan je dat doen via dit opzegformulier. Bij het beëindigen van het lidmaatschap geldt een opzegtermijn van één maand, met ingang van de eerste dag van de eerstvolgende maand.

  Let op! Een betaling per seizoen, of wanneer de danser in een wedstrijdteam zit, kan het abonnement niet eerder gestopt worden.

 • WAT STAAT ER IN JULLIE KLEINE LETTERTJES?
 • MIJN VRAAG STAAT ER NIET BIJ.

  Wanneer je andere vragen hebt, kan je  via de mail contact met ons opnemen middels het contactformulier.
  Je kan ook links onder in de hoek van deze pagina de zoekfunctie gebruiken om de juiste info vinden over jouw onderwerp.