MIRJAM VAN DUIN
DOCENT MODERN - VOLWASSEN  DANS - PEUTER -EN KLEUTERDANS

Mirjam van Duin gaf al op jonge leeftijd uiting aan haar passie voor dansen. Na vele jaren te hebben gedanst in groepen in de omgeving van Amersfoort, is ze op haar 16e jaar naar Friesland verhuisd om de opleiding ‘Artiest Dans’ in Leeuwarden te gaan volgen.

Nadat ze is afgestudeerd is ze betrokken bij verschillende projecten en heeft samen met Wendy de dansschool The Factory opgericht. Naast het runnen van de dansschool werkt ze als zzp-er in de culturele sector. Ze werkt onder meer als choreograaf, regie-assistente en projectleider voor verschillende culturele producties.

Daarnaast is Mirjam dansdocent in het (lager en hoger) onderwijs, produceert ze dansvoorstellingen en treed op als uitvoerend danseres.

Een greep uit de voorstellingen waar ze betrokken bij is geweest, Elke Sines, Somnium, Eindhoven Light festival, Oerol (Harlingen) en vele andere projecten.

WENDY WESTRA
docent urban en showdance

Wendy Westra heeft ruim 18 jaar ervaring in het lesgeven aan verschillende doelgroepen op het gebied van dans. Op jonge leeftijd is ze begonnen met dansen en vindt het heerlijk om de passie voor dans over te dragen aan anderen.

Daarnaast is dans altijd de rode draad geweest tijdens haar opleiding CMV (Culturele Maatschappelijke Vorming) gevolgd op de NHL. Wendy heeft veel prijzen op haar naam staan; ze heeft verschillende leeftijdsgroepen getraind om deel te nemen aan het NNKS, NK en EK.

Dus nationaal en internationaal treedt ze met de groepen op op verschillende podia. Ze werkt daarbij prestatiegericht en aan de uitstraling van de dansers. Van jong tot oud probeert ze mensen te inspireren met haar passie. Ze haalt vooral energie uit het doelgericht bezig zijn met ontwikkeling.