dansschool leeuwarden
dansschool hallum
the factory hallum

danswerkplaats

The Factory biedt een danswerkplaats voor jouw persoonlijke (dans)ontwikkeling. De dansschool is sinds 2016 gevestigd in culturele broedplaats De Doas, waar The Factory samenwerken met verschillende disciplines en kunstvormen. Naast onze lessen kunnen onze dansers meedoen aan optredens, wedstrijden en events.

Voor iedereen

In onze dansschool wordt op verschillende niveaus en in verschillende dansstijlen les gegeven. Van kleuter tot volwassenen, beginner of gevorderd. Onder leiding van ervaren docenten streven wij ernaar om voor alle leeftijden, wensen en niveaus een passend aanbod te creëren. Met als doel kinderen en volwassenen te activeren, verbinden en talent en vaardigheden te ontwikkelen.

ontwikkeling

Bij ons staat sfeer, kwaliteit en ontwikkeling voorop. Onze liefde en passie voor dans brengen wij over in de kwaliteit van onze lessen. Als dansschool proberen we constant ons aanbod te verbeteren en te verbreden. We vinden het daarnaast belangrijk dat onze dansers tijdens de lessen volop ruimte hebben voor hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Bij Dansschool The Factory is iedereen van harte welkom!